Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina bezoeken!
Mulder Vastgoed
Uw partner in vastgoedzaken
Mulder Vastgoed
Uw partner in vastgoedzaken

VVE-beheer

VvE beheer doet u of uw medebewoner er niet zomaar even bij. Daar komt heel wat bij kijken. Financiële beslissingen, dagelijks onderhoud en de planning voor de lange termijn zijn daarvan enkele voorbeelden.
Als beheerder van Vereniging van Eigenaren hebben wij ruim 25 jaar ervaring in het oprichten van VvE's, ondersteunen van VvE's en het begeleiden van het bestuur. U heeft met ons de zekerheid dat de VvE door onze kennis en expertise kundig wordt beheerd.

U krijgt de beschikking over een webportaal waarmee de leden van de VvE 24 uur per dag, 7 dagen per week inzage hebben in de actuele gegevens van hun Vereniging.

Ons doel is om u volledig te ontzorgen door het administratief, financieel, secretarieel en/of technisch beheer uit handen te nemen. De VvE heeft met ons als partner er vrijwel geen omkijken meer naar. 

Met Mulder Vastgoed Management bent u zeker van een professionele partner voor het beheer van één of meer onderdelen van uw Vereniging van Eigenaren. Of het nu gaat om financiële beslissingen, het dagelijks onderhoud of de planning voor de lange termijn.