VvE-Management


Wij verzorgen het administratief, commercieel en/of technisch beheer voor Verenigingen van Eigenaars van woningen, bedrijfsruimten, kantoren, winkelcentra en parkeergarages.

Wij bieden kwalitatieve dienstverlening met pakketten op maat met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en een no-nonsense aanpak.
 
WINKELCENTRUMMANAGEMENT

Oftewel het beheer van winkelcentra en winkelpanden. Vaak zijn de panden eigendom van beleggers dan wel particuliere eigenaars (soms in VvE-vorm). Wij verzorgen ook het (VvE-)management van diverse winkelcentra zoals bijvoorbeeld winkelcentrum Duinpassage, Centrum Plan Marsdiepstraat in Den Helder, winkelcentrum Dorperweerth in Julianadorp, winkelcentrum De Blinken in Heiloo winkelcentrum Gildeplein in Heemskerk en winkelcentrum Meerwijk in Haarlem.

Met actief beheer zorgen wij voor waardevol vastgoed. De aanpak van het winkelcentrum- en kantoormanagement heeft twee accenten. Enerzijds verzorgen wij betrouwbare en uiterst tastbare beheerwerkzaamheden. Daarbij slaat het voldoen aan datgene dat de eigenaar van ons verlangt op commercieel en financieel-administratief en technisch beheer voorop. Anderzijds behersen wij de kennis en ervaring die vertaald kan worden naar een marketingvisie op het commerciele vastgoed.

 
PARKEERGARAGES

Even snel een boodschap doen of de auto voor langere tijd veilig en beschermd tegen weersinvloeden overdekt parkeren? Een overdekte of ondergrondse parkeergarage is meestal in het stadscentrum snel gevonden. De verwachting is dat het aantal overdekte dan wel ondergrondse parkeergarages in de toekomst zal toenemen. Wat er allemaal achter de schermen bij een dergelijke parkeergarage komt kijken, staat menigeen niet bij stil.


komt veel bij kijken. Het onderhouden van parkeergarages (vloeren, liften, trappen, wandelgedeeltes, deuren en ramen) wordt uitgevoerd door ervaren en opgeleide mensen van Mulder Vastgoedmanagement B.V. en verder gespecialiseerde bedrijven. ,,Wij beheren en onderhouden in Noord-Holland verschillende grote en zeer moderne parkeergarages die zijn uitgerust met de meest geavanceerde apparatuur en wij verzorgen ook de meerjaren onderhoudsplanningen. Eén van de belangrijkste aspecten van de parkeergarage wordt uiteraard niet vergeten en dat is het van dienst zijn aan een tevreden gebruiker zodat een ieder, eigenaar en bezoeker, kan profiteren van een schone, veilige en goed functionerende parkeergarage”, aldus de heer John Mulder.