Wij helpen u graag met de verkoop of aankoop van uw woning


VERKOOP
 

Mulder Vastgoed Management B.V. biedt een scala van diensten aan wanneer u besluit om uw woning of bedrijfspand via ons te verkopen. Wij willen u graag nader informeren in een persoonlijk gesprek, maar geven u op voorhand een overzicht van onze mogelijkheden. Niet alleen voor de verkoop kunt u bij ons terecht maar ook voor de aankoop van een woning of bedrijfspand kunt u een beroep doen op Mulder Vastgoedmanagement B.V.
 

Als u besluit uw pand bij ons in de verkoop te plaatsen, ontvangt u een bemiddelingsovereenkomst met alle gemaakte afspraken op papier. Uiteraard plaatsen wij een bord/biljet bij/aan uw pand en worden brochures samengesteld. Uw pand brengen wij verder onder de aandacht van aspirant-kopers via onze overzichtelijke website en de site van de landelijke VBO, Funda, diverse lokale media en vitrines van onze kantoren op de Middenweg en IJsselmeerstraat in Den Helder. U heeft geen omkijken naar bezichtigingen. Biedingen worden door ons van advies voorzien. Bij verkoop stellen wij de koopcontracten op en verzorgen wij de correspondentie naar de notaris. Tot slot is vanuit Mulder Vastgoed Management begeleiding tijdens het juridisch transport bij de notaris en de feitelijke oplevering van de woning aan de koper. Maak vrijblijvend een afspraak met onze gecertificeerde makelaar/taxateur Roos Versteeven.

 

AANKOOP 
 

1. U heeft uw droomhuis bij een andere makelaar te koop zien staan 
Het bezwaar is vaak dat u zelf niet voldoende kennis heeft en emotioneel betrokken bent bij de aankoop van het huis. Daarom is het verstandig u door ons als aankoopmakelaar te laten bijstaan. Wij weten of de vraagprijs reëel is, de woning technisch in orde is en wat de mogelijkheden van het bestemmingsplan zijn. Namens u voeren wij de onderhandelingen om de beste prijs en verdere voorwaarden voor u te realiseren. Kortom, wij begeleiden u vanaf het bezichtigen tot en met de overdracht bij de notaris. Met onze kennis en ervaring bent u ongetwijfeld beter af dan wanneer u zelf de onderhandelingen voert!
 

2. U heeft uw droomhuis nog niet gevonden 
In dit geval kunt u een zoekopdracht bij ons plaatsen. Vooraf stellen we in een oriënterend gesprek vast wat uw exacte wensen zijn, zodat we doelgericht aan de slag kunnen. 
Wij houden u persoonlijk of via e-mail op de hoogte van het relevante aanbod in uw zoekgebied.

 

kunnen we samen snel actie ondernemen. Uiteraard volgen we ook het aanbod van andere aanbieders.